More Website Templates at TemplateMonster.com!

Novalis d.o.o.

Trebate novu web stranicu? Redizajn postojeće? Niste ni sami sigurni što Vam treba, ali bi željeli čuti mišljenje stručnjaka za web? Slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobvezujuću ponudu jer mi radimo web stranice koje će Vam dovesti klijente i povećati profit!

Usluge servisiranja i održavanja te popravka vašeg računala su naša specijalniost . U našoj ponudi i Vi ćete pronaći uslugu koja vam je potrebna imate li računalo a imate potrebu za popravkom računala, održavanjem i servisiranjem ili nadogradnjom računala.

Primarna djelatnost Novalis d.o.o.a je izrada web stranica, , kao i smještaj web stranica.Naše osnovno usmjerenje od početka je da klijentima omogućimo cjelovitu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu kako bismo izgradili dugoročnu suradnju koja se neće bazirati samo na poslovnim kontaktima.

Kako bismo to i postigli, svakom klijentu pristupamo s jednakim entuzijazmom, istovremeno uzimajući u obzir njegove specifične potrebe i mogućnosti.Rješenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnih web portala; od malih CMS rješenja koja omogućuju unos novosti i fotografija do kompleksnih rješenja koja omogućuju administriranje kompletnih portala kroz više administratorskih razina... ukratko,

Vi zamislite, mi realiziramo.Mi Vas čekamo i kontaktirat ćemo Vas u najkraćem roku da analiziramo Vaše potrebe, saznamo Vaše želje i otklonimo nedoumice koje možete imati oko izrade web stranica ili formiranja Vašeg vizualnog identiteta.Zadovoljstvo će nam biti izraditi ponudu koja će Vam pružiti točne informacije o tome što dobivate za svoj novac, a ukoliko ostane pitanja s Vaše strane, tu smo da na njih i odgovorimo. Kako bismo upotpunili naše usluge, Novalis d.o.o. osim usluga profesionalnog spašavanja podataka vrši i usluge servisiranja i nadogradnje računala. Naša znanja i vještine stečene u višegodišnjem iskustvu u informatici savršeno su rješenje za sve vrste računalnih problema s kojima se susrećemo u svakodnevnom radu. Izdvajamo neke od usluga:dijagnostika kvara računala

  • instalacije operativnih sustava (MS Windows, Linux, Mac OS...)
  • čišćenje računala od virusa i štetnih programa
  • profesionalno spašavanje podataka i backup
  • popravak stolnih i prijenosnih računala
  • sastavljanje novih te nadogradnja starih računala
  • servis ostale računalne opreme
  • ponuda novih računala, komponenti i ostale računalne opreme

DataSector tim stoji Vam na raspolaganju i za najzahtjevnije popravake Vaših računala. Posjedujemo veliki inventar zamjenskih i novih komponenti te Vam garantiramo detekciju i otklanjanje problema u najkraćem mogućem roku, bez gubitka podataka.

Obratite nam se s povjerenjem!


Latest Works

web stranica